Tesla Model X te zien op Ecomobiel

Tesla Model X te zien op Ecomobiel

Jaja, op 4 en 5 oktober is een van de eerste Tesla’s Model X op Nederlandse bodem te bewonderen tijdens Ecomobiel! De auto staat op de stand van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), met trotse eigenaar Vincent Everts, VER-bestuurslid.

Twee weken geleden heeft Vincent Evers hem zelf zelf opgehaald in de fabriek. En sindsdien laat Evers via Twitter weten hoe enthousiast hij is over het nieuwste model van Tesla, de Model X, waarvan er in Nederland nu nog maar een handjevol rondrijden.Volgens hem voldoet de gloednieuwe elektrische SUV aan alle drie G’s voor autorijden: gewin, genot en gemak. Het is natuurlijk ook wet wat.. Liefhebbers keken al maanden reikhalzend uit naar het grotere en snellere broertje van de Model S. Volgens sommigen de snelste elektrische SUV ter wereld én eentje met ingebakken functies voor autonoom rijden. Standaard uitgevoerd met vierwielaandrijving en een opvallend design dankzij naar boven openslaande falcon wing-deuren. En dan zijn de liefhebbers nog niet begonnen over de Ludicrous-mode…

Vereniging Elektrische Rijders

VER-bestuurslid en trendwatcher Vincent Evers raakt dan ook niet uitgepraat over zijn nieuwe Tesla Model X want hij is ervan overtuigd deze auto een belangrijke voortrekkersrol gaat spelen voor de doorbraak van autonomie-technologie bij EV’s van alle prijsklassen. Reden genoeg om een kijkje te gaan nemen op de stand van de VER (01.D002) tijdens Ecomobiel!

Vereniging Elektrische Rijders (VER) is een particulier initiatief van een vijftal betrokken deskundigen uit de autobranche. VER is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. Dus niet alleen bezitters van elektrische auto’s, maar ook toekomstige kopers. Voor het delen van ervaringen of het stellen van vragen kunt u deelnemen aan de VER-forums of de deskundigen ontmoeten tijdens beurzen om zo uw kennis over elektrisch rijden bij te ‘tanken’!

Vereniging Elektrische Rijders is – mét Tesla Model X – aanwezig op Ecomobiel 2016, bezoek standnummer 01.D002.

Registreer nu voor t/m 3 oktober voor een gratis bezoek Ecomobiel!. Registratie na 3 oktober kost €25,- excl. BTW.

Beeld : Tesla / Onbekend